Tänään olin työpaikan järjestämässä täydennyskoulutuksessa. Kyllä taas muistin miksi olen laittanut inssin opinnot vähäksi aikaa jäihin. Luennoilla ei pysty olemaan kun väsyttää niiiiin paljon!

Koulutuksen jälkeen kävin ex-tempore syömässä lempi-poikaystävän kanssa. Ilmassa oli tonneittain puujalkavitsejä. Piristää ihmeesti. :)

Illalla vielä harrastus-kokous. En pääse millään yli enkä ympäri siitä, että siellä on yksi naikkonen kenen kanssa en sitten mitenkään meinaa mahtua samaan huoneeseen. Äärimmäisen epämiellyttävää. Oudointa on se, että ehdin 28 vuoden ikään ennen kuin tapasin ensimmäisen henkilön kenen kanssa en kerta kaikkiaan tule toimeen.

Kun pääsin kotiin, piti heti ennen kuin sai takin pois päältä opastaa miten kukat isutetaan ja laskea auton lämmittimen lisäpolttoainesäilön tilavuus.

Puuuh! Ihan poikki. Kaipaa rauhoittavaan kainaloon.

Mistä tulikin mieleen, että huomenna saattaa olla sokkotreffit. Ja harrastuskaveri kutsui lauantaina heille naapurikylälle "iltakahville", eli sielläkin tulossa sokkotreffit. Ja kuka oli se, joka sanoi että pysyy vaan kotona eikä enää ikinä millään tavalla sekaannu miehiin?! No ei noista sokkotreffeistäkään mitään tule, tietenkään!