Jaahas, eilen illalla sitten lähdin naapurin kanssa "vähäks aikaa" roikkumaan vanhan tutun nurkkiin. Ja miten siinä sitten kävikään? Meidän neljän sinkun tiet johti todella yllättävästi baariin.

Varmaan kymmenen vuoden tauon jälkeen löysin itseni sitten Klaukkalan Charlotasta. Paikasta huolimatta oli hauskaa! Kiva nähdä ikivanhoja tuttuja, ja tietty uusiakin naamoja. Mutta pitää sanoa, että tuo baari on ihan vihoviimeinen paikka kuskille. Mistään en ole koskaan saanut niin pahaa kahvia! Siis sen jälkeen kun olin valittanut ensimmäisen kupillisen olevan kylmää, ja nuivan tarjoilija-akan sen vaihtaneen uuteen.

Kun sitten pilkun jälkeen lähdimme naapurin kanssa kohti kotia, niin pari sataa metriä ajettuamme, tuli poliisit perään ja ohjas pysähtymään. Käänsin leipomon pihalle ja ihan hauskan näköinen poliisi tuli kyselemään papereita. "Tarkistetaan, että auton on oikeissa käsissä". No missäs sitten? Eikö pilkun jälkeen baarista tullut lyhyeen hameeseen pukeutunut nainen saa ajaa uudella autolla? Häh? Ja tietty piti puhaltaa.

Mun mielestä on tosi hyvä, että poliisit tsekkailee tilannetta yöllä, pysäyttelee ja puhalluttaa. Multa irtoo kyllä kaikki sympatia tuon ammattiryhmän edustajille. Tosin saattais irrota jotain muutakin.

Mitäs sitä sitten ensi viikonloppua keksii? Taidan olla kotona ja lukita kaikki ovet ja ikkunat ja olla niinkuin en olisikaan. Se on ollut perinteinen tapa viettää merkkipäivää.