Lauantaina lähdettiin sauvomaan äidin kanssa, "kun nyt vähän matkaa mennään". Alkumatka oli vanhaa tuttua, mutta sitten saatiin hyvä idea, joka osoittautui oikeesti hyväksi. Lähdettiin "oikaisemaan" takas kotiin. No en siitä oikaisusta tiedä, mutta löydettin hieno joki!. Ryskättii pitkin metsiä ja pusikoita ja lopulta tultiin pellolle josta tietä pitkin kotiin. Varsinaisesti ei eksytty, mutta ihan koko aikaa ei täysin tarkkaan tiedetty missä ollaan.

Aikas jännää miten vain tunnin kävelyn päässä kotoa on sellaisia paikkoja mitä ei tiennyt olevan. Koko reissu kesti ehkä kaksi tuntia, mutta matkanopeus kuusikossa ja pajukossa ei ole kovin huima.

Sunnuntaina sitten aloin toteuttaa toista "hyvää ideaa". On vielä hiukan epäselvää oliko tämä oikeesti yhtään hyvä idea. Mutta keräilin hiekkakuopalta montamontamonta ämpärillistä kivä. Ja tänään käyn hakemassa tehtaalta laastia. Ehkä jo illalla syntyy jotain tuotoksia. Äiti kyllä sanoi, että tota hommaa et saa yhden kesän aikana valmiiksi. Oma arvio on, että se valmistuu tällä viikolla. Vaikka äiti yleensä aina kaiken tietää, toivon todella, että hän on nyt väärässä.

Tänään maanantaina työt sujuu ihan hyvin. Väsyttää kyllä älyttömästi. Varmaan tuo sauvakävely teki tehdävänsä. Käytiin siis vielä eilen uudelleen, mutta ihan vain vähän matkaa.

Ainiin rekkamies on soitellut. Ja mese soi toisen tyypin kanssa. HraOrin kanssa on alustavasti teehetki sovittuna. Mutta sitä en usko ennen kuin jälkeen päin.