Eilen tosinaan olin silmälääkärillä. Laittoivat silmiin semmosta ainetta mikä laajentaa pupillit, jotta voi tutkia paremmin. Sen vaikutus lakkaa muutamssa tunnissa. No aamulla sitten soittelin sinne ja kyselin, että mitäs nyt kun silmät ei ole vieläkään entisenlaiset. No selvittelivät asiaa. Muutamilla harvoilla henkilöillä vaikutus voi kestää jopa kolme vuorokautta. Minä sitten taidan olla yksi niistä eräistä harvoista henkilöistä. No näinhän se aina menee, jos on joku epäonnen mahdollisuus, niin minä kyllä käytän sen!

Sama kuin kahtena peräkkäisenä kertana kun olen syönyt eräässä Hyvinkäälälisessä ihan hyvässä ruokapaikassa vuohenjuustiopastaa, siinä on ollut hius.

Onneks näkö on jo palautunut, mutta silmät on ihan älyttömän herkät valolle, kun tuo musta-alue on edelleen noin puolet silmästä. Oli vähän omituinen olo ajaa töihin aamulla ennen auringon nousua aurinkolasit päässä. Koko päivän istuin huoneessani valot pois, ikkunat visusti säpissä ja arskat nenällä. Ihan pari kommenttia tuli työkavereilta. "Hei sut on jo nähty" "Jaa, mitäs hämärähommia täällä tehdään" ja sitä rataa.