Mulla on nyt ongelma tän blogin suhteen.

Siis mun elämä on ihan loistava ja olen kaikinpuolin tyytyväinen. Mutta en jotenkin halua raportoida tänne aivan kaikkea kun pelkään, että asianosaiset käyvät lukemassa. Olisi kuitenkin kiva pitää tätä päiväkirjatyyppisenä, josta voi itsekin tarkisella että mitä sitä on tullut tehtyä.

Asia on siis niin, että viimesen kahden viikon aikana ole käynyt vain yhden herran kanssa treffeillä. Mutta näköpiirissä saattaa olla muitakin treffejä. Keväällähän tossa oli jopa neljä kierroksessa.  Onko moraalisesti oikein kirjoittaa niistä tänne? Mitään en ole tietääkseni kenellekään luvannut, eli ei pitäisi olla oikeutta loukkaantua?

Voinko siis kirjoitella tänne, vai pitkääkö aloittaa toinen blogi, minkä osoite ei ole kaikkien tiedossa? Sekin olisi ihan tyhmää!

Annapa kommenttisi tähän!

Vaihtoehto ei siis ole se, että alan elää niinkuin aikuiset ja lopetan sähläämisen.

Ehkä mun elämää kuvaa hyvin tämä: työkaverin kanssa istuttin lounaalla ja tuskailin, että haluaisin laittaa kukkasia yhteen vanhaan rautapataan, mutta en saa siirrettyä sitä oikeaan paikkaan kun se painaa niin vietävästi! Työkaveri (50v erittäin eläväinen nainen) totesi, että laitat ne sun miesvieraat töihin, kun sullahan niitä kuitenkin siellä käy. "Voittaja palkitaan" ja sitten työkaveri iski veitikkamaisesti silmää. Olenkos ollut jotenkin tyhmä, kun en ole tätä tajunnut!?

Niin ja pihaprojektin osa A.1.1 on valmistumassa näinä päivinä. Tervetuloa katsomaan.